Hvem er jeg nu

Lidt kort om mig

Jeg er uddannet skrædder i 90’erne og er og har altid været et barn med masser af kreative idéer. Jeg er selvlært och har min erfaring fra at afprøve forskellige metoder og produkter og jeg tester stadig nyt for at videreudvikle min dukkefremstilling. 

I 2006 blev jeg opmærksom på at mit arbejdsbord og mine omgivelser vrimlede med håndlavede dukker at jeg begyndte at give væk og sælge ud af dem.

I 2008 åbnede jeg Meisolle Dukkemageri i vores kælder og siden da har jeg solgt og udstillet mine dukker på gallerier, i kunstforeninger og på kunsthåndværkermarkeder i både Danmark og Sverige. 

Mine dukker er samlerobjekter og de fleste af mine følgere bor i Danmark og langt fra Midtskåne så afstanden kan være en begrænsning. Online når jeg ud til flere, vi kan let dele med hinanden og et ekstra plus at jeg stress frit kan undervise sideløbende med min dukkefremstilling.

Er du interesseret i en af mine kurser finder du dem alle sammen her Dukkekurser. Jeg anbefaler dig at tage mit gratis kursus først så du ser hvordan det er at arbejde med leret.

Følg mig på Facebook, der ligger jeg mine sidste nye figurer op et par gange om ugen.

Håber du vil være med og bliver nysgerrig på dukkemageriet

Hilsner Meisolle

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Facebook
Facebook
YouTube
Instagram