Lektion 2:3 – Video del 1 #

 Lektion 2:3

I den her instruktion skal du begynde at forme din dukke ved hjælp af den første videoinstruktion.

Jeg håber at mit første brev inspirerede dig til at give det et forsøg og at du har anskaffet dig de ting som stod på materialelisten.

Din arbejdsplads

Det er vigtigt at du har et sted du kan være, hvor du føler du har fred og ro til at være kreativ. Måske er du heldig at du har et helt rum og et arbejdsbord, det jo perfekt.

Ellers kan en bid af en voksdug du lige kan rulle ud være din arbejdsplads og dine materialer kan du ha i en kasse som du tager frem og sætter i en kaffekop når du skal være kreativ så du opnår en inspirerende atmosfære.

Tips om papirler

Papirleret du har anskaffet dig kræver fugt, men ikke for meget vand, det er en balance som du finder efter lidt øvelse.

Bliver det tørt er det svært at arbejde med, så fugt dine fingre en gang imellem.

Er dit ler blevet for tørt og måske fået en revne, så kan du fugte stedet og sætte mere ler på igen, små stykker af gangen. Efterlader du dit arbejde så læg det i en lufttæt pose, men ikke for længe.

Leret bliver stenhårdt når det er tørt, så det kræver ingen ovn. Er leret køligt ved berøring er det ikke helt tørt endnu.

Film instruktionen

Det er en god idé at se filmen først inden du selv går i gang, så er du bedre forberedt og virker noget uklart kan du stille dine spørgsmål i Forum

Anden del af film instruktionen får du om 4 dage, så dit ler har tid til at tørre.

Knokkel på 🙂

ps. der er lyd på filmen

© Meisolle Dukkemageri 

Instruktion på pdf

 

 

 

 

 

© 2019 Meisolle Dukkemageri

Facebook
Facebook
YouTube
Instagram