Velkommen ind #

Velkommen ind

Jeg har også sendt mit velkomst brev på mail, vil bare være sikker på at du ser det.

I dette kursus vil jeg med et par videoinstruktioner lærer jeg dig hvordan du kan fremstille en anderledes dukke, en lille engel og jeg håber du kommer til at synes det er sjovt.

Jeg sender tre breve til dig i alt og det første brev har du måske allerede fået ellers kommer det lige om lidt

Lidt kort om mig

Jeg er uddannet skrædder i 90’erne og er og har altid været et barn med masser af kreative idéer. Jeg er selvlært och har min erfaring fra at afprøve forskellige metoder og produkter og jeg tester stadig nyt for at videreudvikle min dukkefremstilling. 

I 2006 blev jeg opmærksom på at mit arbejdsbord og mine omgivelser vrimlede med håndlavede dukker at jeg begyndte at give væk og sælge ud af dem.

I 2008 åbnede jeg Meisolle Dukkemageri i vores kælder og siden da har jeg solgt og udstillet mine dukker på gallerier, i kunstforeninger og på kunsthåndværkermarked i både Danmark og Sverige. 

Mine dukker er samlerobjekter og de fleste af mine følgere bor i Danmark og langt fra Midtskåne så afstanden kan være en begrænsning. Online når jeg ud til flere, vi kan let dele med hinanden og et ekstra plus at jeg stress frit kan undervise sideløbende med min dukkefremstilling.

Jeg håber du hænger på hele vejen og til sidst vil dele dit resultat med mig og andre som deltager i samme kursus i det forum du også snart får adgang til.

Lov mig at være tålmodig, så lover jeg at din dukke bliver fin. 

Hilsner fra 

Meisolle

ps.

Vil du være sikker på at mine breve ikke ryger i dit spamfilter kan du besvare min mail med et “ok”, så registreres min email som en sikker afsender af dit mail program håber jeg 🙂

© 2019 Meisolle Dukkemageri 

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.